Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavli, moc Tě zdravím s držím palce.R^V

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Jituš, nic jiného si nepřeji,:-):-):-) kór když zítra dělám zkoušku ze znakového jazyka k ukončení půlročního kurzu. Děkuji za podporu a čtení ;-)

2 0
možnosti
Foto

J95a22n95a 92M56a46j79o70v85á

13. 5. 2019 18:31

Fandím vám tak moc, jak je to jen na tu dálku možné. Fandím tomu, jak tvrdošíjně hledáte cesty a způsoby, jak Pepikovi otevřít svět, jak jste ochotná je vynalézat a ještě se o tu zkušenost tady dělit. R^R^

2 0
možnosti
Foto

Jano děkují za podporu a čtení ;-) nehodlám se vzdát a pokud je alespoň malá reálná šance, že mé psaní pomůže alespoň jedné rodině v boji s osudem, tak to stojí za to !!V!!

1 0
možnosti

Pavlo, můžu jenom zopakovat: hluboce před Vámi smekám. Jste úžasná máma. Pepa má velké štěstí.

Držím i nadále palce!:-)

4 0
možnosti
Foto

Marie děkuji, je mou povinností zajistit všem mým dětem důstojný život. Sice poslední rok cítím že síly ubývají, ale odhodlání, odhodlaní ne !!;-)!! Díky za podporu a čtení ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik