Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Téda Pavli, klobouk dolů. Ale chápu, taky vždy volím menší zlo a narkoza pro dětský mozek nic moc:-)

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Dáši, neumíš si představit, jak jsem si lámala hlavu co s tím. Ale nakonec vyřešeno relativně elegantně.. ;-) díky za čtení

0 0
možnosti
Foto

Jste odvážní:-)R^

A propo, kde kromě Motola vám slíbili celkovou anestezii? Protože Motol mi napsal, že jsou v rekonstrukci a teď to neprovádějí.

1 0
možnosti
Foto

Šári, tak to jsi si dávala stejnou kávu s panem Googlem jako já, a došly jsme ke stejnému výsledku ;-) Trhaní u nás proběhlo koncem dubna, jen nebyl čas na psaní, teprve včera v noci jsem vyčkávala návrat manžela z cest a nesměla usnou, jelikož neměl klíče ;-D A tak přišel na svět článek ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pavlo, zdravím a přeji Ti hodně sil;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Jituš, jako vždy pozitivní komentář, díky za čtení ;-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za čtení Josefe, pěkný den :-)

0 0
možnosti

Pavlo, tedy Vy jste fakt skvělá! Ty palce držím nepřetržitě, protože když slyším o dítěti, jako je Pepča, hned si na Vás vzpomenu.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Marie, poslední dobou proletěl Českem dokument Děti úplňku, který jsem proplakala jako malá holka, které vzali panenku. Díky bohu že u našeho Pepči jsou projevy autismu "lehčí". Tím to nechci zlehčovat, také se občas pohybuji na tenkém ledě a ne vždy je pozitivno přítomno. Moc děkuji za podporu a čtení. Přeji krásný den :-)V

2 0
možnosti

:-)R^ máte sílu jako málo kdo, Pavli. Ať Vám vydržíV

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám Jani, snažíme si sílu udržet. Ale nebudu si nic nalhávat, denně se potýkáme s neporozuměním okolí. Mám-li vzpomenout, tak třeba dětský den byl hodně náročný, ale to nás neodradilo a Pepínko si ho užil náramně.

Moc děkuji za podporu a přeji krásný den ;-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Jani za čtení a přeji krásný den :-)V

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik