Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavlo, napsala jste to moc hezky. Ale to je u Vás obvyklé, protože píšete srdcem, a je to z toho znát. Je úžasné, jaký komunikační prostředek mezi dětmi je jejich fantazie, kterou dalšími vjemy v dospělosti většinou ztratíme. Podle toho jak jste napsala, máte bezva děti. Stejné, jako jste Vy! Tak pěknou, společnou oslavu dnešního jejich svátku!VR^

1 0
možnosti
DS

To je, Pavli, naprosto skvělé. Vidím to na starších dětech, jak se navzájem ochraňují a jsou si oporou. Se stejnou intenzitou, se kterou se v dětství mydlily a dohadovaly, se tehdy i teď podporují i spolu slaví. Mají společné kamarády, tráví spolu prázdniny. Samozřejmě nikdo netušíme, co bude později, ale zatím se podporují. Je zajímavé, že v takové situaci, která potkala vás, si člověk teprve váží maličkostí, které jsou ve skutečnosti mega úžo.

Držím palce i pěsti, aby to aspoň takhle, ale spíše ještě líp, bylo dál.V

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik