Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den,

ano..lidi jako takoví se k sobě nechovají hezky.

Můj zážitek je z opačného pohledu. Jeli jsme z výletu na kole a jelikož cyklisté s koly mohou pouze do posledniho vozu, sešlo se nás tam 5 kol. Namáčkli jsme se na sebe a jeli. Bohužel přistoupil pár, který tlačil vozík se slečnou. Vozík se krásně vešel, nicméně paní začala doslova vyřvávat:" tak snad si všichni vystoupíte ne? No to je úroveň, to je úcta k postiženým. Lidi koukejte jak musí chudák postižená cestovat." Slečna na vozíku jen pipala, že je vše přece v pořádku, že se vejdeme všichni. Na moji připomínku, že s vozíkem může nastoupit i kamkoliv, ne jen na zadni plošinu, nás pani poslala TAM..Lidi v okolí se rozdelili na dva tábory, jedni prikyvovali pani, jiní se zastávali nás. Situace nepříjemná pro všechny. Za 4 zastávky paní s nadávkami a vozíkem vystupovala. Během 4 zastávek otrávila úplně všechny.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den Jolano, to je přesně to, co mi vadí. Jedno z jaké pozice se dostaneme do těchto situací, pokaždé je to prohra. 

Trocha ohleduplnosti a méně sobectví a hned by se nám "dýchalo" lépe :-)

0 0
možnosti

Vtip dobrý, ale je to přesně tak. Srážka s blbcem bolí vždy více toho postiženého, protože blbec si to, že se jako blbec chová, neuvědomuje. Mám totéž s místem pro kočárky, respektive s místem, kde musím nechat dítě v autosedačce samotné, abych si pro nákupní košík došla. Před každým supermarketem jsou max dvě, skoro pořád obsazená lidmi bez známky vožení dětí, o Vánocích na nich prodávají stromky a běda, když se proti tomu sebeslušněji ohradíte. Mějte se primaR^

1 0
možnosti
Foto

Dášo, vidím, že máme všichni podobné zkušenosti. Děkuji.

Dnes se mám moc prima, Pepča poprvé snědl omáčku a dokonce dvě naběračky :-) Nikdy jsem do něj omáčku nedostala, že by se blýskalo na lepší časy? 

Přeji také prima neděli :-)

0 0
možnosti
Foto

J75a83n71a 84M79a93j34o90v78á

8. 11. 2015 10:54

Pavli, netrapte se,třeba prostě taky jen měli Den Blbec...

Vám VR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik