Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, paní Pavlo, možná to není ani tak závist, jako spíš absolutní absence empatie. U dětí se to samozřejmě kloní, z hlediska jejich možnosti chápání, k té zavisti. Ale u dospělých? Těch je mi líto. Snad jsou i líní se zamyslet.....

Vám držím palce!

1 0
možnosti
DS

Pavlo, něco podobného píše tady paní Schmidtová, vozíčkářka http://veraschmidova.blog.idnes.cz/c/479600/vozickarum-se-nema-ustupovat.html?ref=viacbloger. Prostě hnus fialovej :-)

2 0
možnosti
Foto

ouuuu... až mě mrazí :(

0 0
možnosti
JR

J79a33r67a 22R46a10n84k

5. 11. 2015 19:57

Pracovala jsem v nemocnicich a pro invalidni pojistovny v nekolika zapadnich zemich, takovy nedostatek empatie a spousta zavisti - nenavisti, s tim se setkavam pouze zde v diskusich, protoze ani mi pratele v CR takovi nejsou, takze jake procento z tech Zemanovych 10 milionu spodni tridy?

Vam posilam aspon na dalku pozdrav, obejmutiV a karmuR^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji :) Jak by řekl klasik: "Závist je věčná"

0 0
možnosti
Foto

Pavlo, nedejte se otrávit. Lidská hloupost nezná mezí, tím pádem to některým nevysvětlíte.;-) S Pepčou děláte pokroky a máte jeden druhého, za to Vám patří obdiv R^

3 0
možnosti
Foto

Jitko, děkuji Vám :)

1 0
možnosti
DS

Jistě. A těch nových věcí, co se smíte po nocích učit, Pavlo. Vyrábět tabule, fotit (například Pepču, jak čůrá), pak z toho vyrábět pomůcky, každou blbost si zopakovat milionkrát... a to auto? určitě je novější než to sousedů.;-D:-);-D. Já vím, ke smíchu to není, spíše k pláči. Ty děti ještě chápu, ale ty sousedy ani náhodou.

3 0
možnosti
Foto

Dášo, to je nás povícero :) Často nevěřím svých uším :) natož očím :))

2 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Najdete tu mé příběhy ze  života, psané s nadsázkou a snad i humorem ;) Také vnímání okolí na postižení našeho synka.  Pod pojmem autismus si většina vybaví pouze dva filmy Rain Man nebo Mercury. Ale osobně bych doporučila film Po Tomášovi, to  Vám přiblíží pojem autismus nebo autista mnohem lépe :)

Pajuš

Seznam rubrik